Philips Lumea Advanced SC1994/00 anmeldelse

Philips Lumea Advanced SC1994/00 er en populær hårfjerner fra Philips. Her går vi gjennom det du burde vite.

Julie
Research
Disclaimer

Philips Lumea Advanced SC1994/00 er en epilator som benytter seg av Intense Pulsed Light (IPL) teknologi for å redusere og forhindre uønsket hårvekst på kroppen. Dette produktet er utviklet i samarbeid med ledende dermatologer for å sikre en effektiv og skånsom behandling som gir gode og langvarige resultater.

IPL-teknologien som brukes i Philips Lumea Advanced SC1994/00 er inspirert av profesjonelle skjønnhetssalonger og klinikker. Denne epilatoren sender ut blits av lyspulser som absorberes av hårroten og skaper varme, noe som svekker hårsekken og reduserer veksten av uønsket hår. Philips Lumea epilator er egnet for både kvinner og menn og tilbyr forskjellige intensitetsnivåer for ulike hudtyper og hårtyper.

En av de største fordelene med Philips Lumea Advanced SC1994/00 er muligheten for å utføre behandlingen trygt og komfortabelt hjemme. Dette er en kostnadseffektiv og tidsbesparende løsning for de som ønsker å redusere og eliminere uønsket hårvekst uten å bruke tid og penger på salong- eller klinikkbesøk. Philips Lumea epilator er brukervennlig og har en ergonomisk utforming som gjør det enkelt å nå alle kroppsdelene som skal behandles.

Avansert epilator med hudtone sensor

Milde lysimpulser
Glatt hud i opptil 3 måneder
Anerkjent produsent
Få beste tilbud

Fordeler og ulemper

Fordeler

Philips Lumea Advanced SC1994/00 er et populært produkt som har fått gode anmeldelser. Her er noen av fordelene ved å bruke denne epilatoren:

 1. Sikker: Produktet kommer med et integrert UV-filter som beskytter huden mot skadelige stråler. Dette reduserer risikoen for hudskader og gir en tryggere hårfjerningsopplevelse.
 2. Effektiv: Med 5 innstillinger for lysenergi kan du tilpasse behandlingen etter din hudtype og hårtype, noe som gir optimal hårfjerning.
 3. Avansert teknologi: Philips Lumea Advanced benytter seg av IPL-teknologi (Intense Pulsed Light) for å fjerne uønsket hår. Dette gir en mer langvarig hårfri periode sammenlignet med andre metoder som barbering og voksing.
 4. Smart: Den innebygde hudtone-sensoren sikrer at behandlingen er passende for din hudtype og gjør det mindre sannsynlig å oppleve bivirkninger.
 5. Allsidig: Med sitt enkle design og ergonomiske grep er Lumea enkel å bruke både for kroppen og ansiktet.

Ulemper

Til tross for sine mange fordeler, kommer Philips Lumea Advanced SC1994/00 med noen ulemper:

 1. Pris: Produktet er dyrere sammenlignet med andre epilatorer på markedet, noe som kan være en ulempe for noen forbrukere. Men produktet er ofte på tilbud, så det er mulig å få en reduksjon i prisen.
 2. Krever vedlikehold: For å opprettholde langvarige resultater, bør Lumea brukes regelmessig. Dette kan være tidkrevende og kanskje litt plagsomt for noen brukere.
 3. Noe ubehag: Selv om de fleste opplever minimalt med ubehag under behandlingen, kan noen oppleve en følelse av varme eller prikking. Det anbefales å teste produktet på et lite område først for å se hvordan huden reagerer.

Teknisk informasjon

Philips Lumea Advanced SC1994/00 er en effektiv og pålitelig løsning for langvarig hårfjerning hjemme. SC1994/00 bruker intens pulserende lys (IPL) teknologi, som er klinisk bevist å redusere hårveksten over tid. SC1994/00 er også egnet for behandling av forskjellige hud- og hårtyper, slik at brukeren kan oppnå best mulig resultater.

Modellene SC1997 og SC1998 er andre varianter av Philips Lumea Advanced-serien. Disse enhetene har noen forskjeller i tilleggselementer og behandlingsområder, men den grunnleggende teknologien og funksjonene er like.

En viktig komponent som følger med i pakken er bruksanvisningen. I denne manualen vil brukeren finne detaljert informasjon om riktig bruk og vedlikehold av enheten, i tillegg til forholdsregler som bør tas. Det er viktig å lese manualen nøye før du bruker enheten for å redusere risiko for skade og for å få best mulige resultater.

Philips Lumea Advanced SC1994/00 kommer med et praktisk etui for å beskytte enheten under oppbevaring og transport. Huset er spesielt designet for å beskytte IPL-enheten mot skade og for å gjøre den enkel å bære sammen med tilbehøret.

Avansert epilator med hudtone sensor

Milde lysimpulser
Glatt hud i opptil 3 måneder
Anerkjent produsent
Få beste tilbud

Design og bruk

Philips Epilator Lumea Advanced SC1994/00 er et brukervennlig og elegant apparat som gir deg muligheten til å fjerne uønsket hår hjemme. Denne epilatoren bruker IPL teknologi for å gi langvarige resultater og jevn, hårfri hud. Den er spesielt utviklet for å dekke ulike områder av kroppen.

Epilatoren er designet for å være kompakt og lett, noe som gjør det enkelt å bruke og håndtere. Den glatte formen og kurvene gir et godt grep og komfortabel bruk. Det ergonomiske håndtaket gir deg full kontroll og presisjon over behandlingen.

Epilatoren kommer med tre forskjellige behandlingshoder som er spesialdesignet for bruk i ulike områder av kroppen:

 • Salonghodet: Dette hodet er designet for å brukes på store områder som ben og armer og dekker et stort behandlingsområde for en raskere og mer effektiv prosess.
 • Presisjonshodet: Dette hodet brukes for mindre og mer følsomme områder som ansikt, underarms- og bikinilinjen, noe som gir deg en nøyaktig og sikker behandling på disse områdene.
 • Hjemmehodet: Dette hodet er spesielt egnet for hjemmebruk og gir deg skånsom og effektiv hårfjerning.

Philips Lumea Advanced SC1994/00 er utviklet for å passe til forskjellige hudtyper. Fem justerbare lysinnstillinger lar deg justere intensiteten etter din hudtype og hårtykkelse, slik at behandlingen blir skånsom og effektiv.

Bruken av Philips Epilator Lumea Advanced SC1994/00 er enkel og grei. Følg disse trinnene for å få best mulig resultat:

 1. Rens og fjern håret fra det valgte området med en barberhøvel.
 2. Velg det passende behandlingshodet for det valgte området og koble det til epilatoren.
 3. Tørk området for behandling og velg riktig lysintensitet basert på hudfarge og hårtykkelse.
 4. Plasser epilatoren på huden og trykk på utløserknappen for å avgi lysimpuls. Gjenta dette over hele det valgte området.
 5. Etter behandling, rengjør enheten og oppbevar den på et trygt og tørt sted.

Ved å følge disse enkle trinnene, vil du oppnå glatt og hårfri hud med langvarige resultater.

Konklusjon

En av de viktigste fordelene med Philips Lumea Advanced SC1994/00 er dens evne til å gi en betydelig hårreduskjon etter bare noen behandlinger. Dette skyldes i stor grad den effektive IPL-teknologien som benyttes av enheten. For å oppnå ønsket resultat, anbefales det å følge den anbefalte behandlingsplanen som er utarbeidet av Philips.

Et annet viktig aspekt ved denne epilatoren er dens brukervennlighet. Takket være den ergonomiske designen og de intuitive kontrollene, er den enkel å bruke selv for de som er nye til IPL-behandling. I tillegg er den kompatibel med en rekke forskjellige hudtyper og hårfarger, noe som åpner muligheten for et bredt spekter av brukere å dra nytte av denne teknologien.

Det er verdt å merke seg at Philips Lumea Advanced SC1994/00 har mottatt mange positive anmeldelser fra både eksperter og forbrukere, noe som understreker dens effektivitet og kvalitet.

Alt i alt, er Philips Lumea Advanced SC1994/00 et godt valg for de som ønsker en langvarig og effektiv løsning for hårfjerning. På grunn av den avanserte IPL-teknologien, kombinert med brukervennlighet og høy kvalitet, er dette større sjanser for at man blir fornøyd med resultatet.

Avansert epilator med hudtone sensor

Milde lysimpulser
Glatt hud i opptil 3 måneder
Anerkjent produsent
Få beste tilbud

Annonselenke

Ved å bruke vår annonselenke tjener vi en liten sum av kjøpet. Dette påvirker ikke prisen for deg på noen måte. Du får uansett det samme tilbudet.

Ansvarsfraskrivelse

Denne nettsiden inneholder informasjon om kosttilskudd og annen helseinformasjon. Informasjonen på nettsiden er kun ment som generell informasjon og bør ikke betraktes som erstatning for profesjonell rådgivning eller behandling fra helsepersonell. Vi tar ikke ansvar for skader, tap eller ulemper som oppstår som følge av bruk av informasjonen på denne nettsiden.

Det er viktig å nevne at rekkefølgen ikke representerer en rangering av produkter, men snarere en gjennomgang av noen av de beste produktene på markedet.